Dit heb je nodig
- oliebollenmix + ingrediënten
- 1 vanillestokje
- 500 ml melk
- 150 g suiker
- 4 eidooiers
- 3 el bloem
Zo maak je het
- Bak de oliebollen volgens de aanwijzingen op het pak.
- Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit.
- Breng in een pan de melk met het vanillemerg en de helft van de suiker aan de kook.
- Roer de eidooiers met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor.
- Meng een scheutje warme melk door het eimengsel en schenk terug in de pan. Roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en laat op laag vuur 3 minuten garen.
- Laat de banketbakkersroom afgedekt met huishoudfolie afkoelen.
- Vul een spuitzak met de room, snijd een oliebol in en vul de oliebol met de room.
Gemaakt met oud&nieuw. Ze vielen goed in de smaak bij onze gasten!