Whoopies met vanillecrème

Dit heb je nodig

  • 2 eieren
  • 100 g suiker
  • 100 g bloem
  • Snufje zout
  • 115 g zachte boter
  • 215 g poedersuiker
  • 1 vanillestokje
  • 2 tl melk

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier
  2. Klop de eieren met de suiker in een keukenmachine tot een dik mengsel.
  3. Spatel de bloem en een snufje zout door de eiermassa.
  4. Verdeel 16 lepels beslag over de bakplaat.
  5. Bak de wafels 10 minuten en laat ze daarna afkoelen.
  6. Roer in een keukenmachine de zachte boter glad met de poedersuiker.
  7. Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit en meng samen met de melk door de boter.
  8. Doe de creme in een spuitzak en spuit over de helft van de wafels. Leg de andere helft er boven op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.