Blondies

Dit heb je nodig

  • 300 g witte chocolade
  • 100 g boter
  • 4 eieren
  • 100 g lichte basterdsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • snufje zout
  • 200 g bloem
  • 6 g bakpoeder
  • 75 g pecannoten, grof gehakt

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Vet de bodem van een bakblik (vierkant, ongeveer 20 cm) in en bekleed met bakpapier.
  • Smelt de witte chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Blijf constant roeren. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
  • Meng de eieren, suiker, vanillesuiker en het snufje zout .
  • Giet beetje bij beetje de chocolade erbij.
  • Meng de bloem en bakpoeder erdoor tot het een glad mengsel is.
  • Voeg als laatst de pecannoten aan het beslag toe en giet het in het bakblik.
  • Bak de blondies in 30 tot 40 minuten goudbruin.
  • Laat de blondies afkoelen en snijd ze in 12 blokjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.