Brownies

Dit heb je nodig

  • 250 g suiker
  • 75 g bloem
  • 60 g cacaopoeder
  • 3 eieren
  • 170 g boter, gesmolten
  • 100 g pure chocolade
  • 100 g witte chocolade
  • 100 g lonka fudge
  • snufje zout

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 160°C en bekleed een vierkant bakblik met bakpapier.
  2. Hak de chocolade en fudge in kleine stukjes.
  3. Meng met een spatel de suiker, bloem, cacaopoeder, eieren, boter en zout in een kom tot het een glad beslag is.
  4. Roer de chocolade en de fudge door het beslag en verdeel het beslag gelijkmatig in het bakblik.
  5. Bak de brownie 40 minuten in de oven.
  6. Laat afkoelen in snijd in vierkantjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.