Dit heb je nodig
- 2 eieren
- 100 g suiker
- 100 g bloem
- Snufje zout
- 115 g zachte boter
- 215 g poedersuiker
- 1 vanillestokje
- 2 tl melk
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier
- Klop de eieren met de suiker in een keukenmachine tot een dik mengsel.
- Spatel de bloem en een snufje zout door de eiermassa.
- Verdeel 16 lepels beslag over de bakplaat.
- Bak de wafels 10 minuten en laat ze daarna afkoelen.
- Roer in een keukenmachine de zachte boter glad met de poedersuiker.
- Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit en meng samen met de melk door de boter.
- Doe de creme in een spuitzak en spuit over de helft van de wafels. Leg de andere helft er boven op.