Dit heb je nodig
- 300 g witte chocolade
- 100 g boter
- 4 eieren
- 100 g lichte basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- snufje zout
- 200 g bloem
- 6 g bakpoeder
- 75 g pecannoten, grof gehakt
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Vet de bodem van een bakblik (vierkant, ongeveer 20 cm) in en bekleed met bakpapier.
- Smelt de witte chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Blijf constant roeren. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
- Meng de eieren, suiker, vanillesuiker en het snufje zout .
- Giet beetje bij beetje de chocolade erbij.
- Meng de bloem en bakpoeder erdoor tot het een glad mengsel is.
- Voeg als laatst de pecannoten aan het beslag toe en giet het in het bakblik.
- Bak de blondies in 30 tot 40 minuten goudbruin.
- Laat de blondies afkoelen en snijd ze in 12 blokjes.